Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ALLAHIM SABIR VER


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Allahım, gencecik çocuklar yitip gidiyorlar birer birer. Bu acıya nasıl dayanır yürekler. Bir Anne feryat figan içinde, ağıt ağıt örüyor geceyi. Bir Baba için için akıtıyor gözyaşlarını. Al Bayraklara sarmışlar, ağzı süt kokan çocukları. Kana susamışlar zalimler. Herkes kör, herkes sağır olmuş. Riyakarlık ve sahtelik diz boyu. Bir bir toprağa koyuldular yiğitler. Sere serpe yatıyorlar ayazda. Al al olmuş pencereler balkonlar. Bayrak misali gururlu gökyüzü bu gece. Sırasını bekleyen niceleri var. Daha ne analar ağlayacak, ocaklar sönecek. Allahım, bu acılar ne zaman dinecek..

3. DÜNYA SAVAŞI

Sosyal medyada bir paylaşım dikkatimi çekti. Türkiye Musul ve Kerkük e girecekmiş, bu 3. Dünya savaşına yol açar. Açıkça ifade etmek isterimki, bunun adı resmen tuzaktır. Türkiyeyi o kanlı tuzağa çekmek isteyenlerin oyunudur bu. Bu oyuna gelmek ve bu maceraya girmek bu ülkenin felaketi olur. Şunun da bilinmesini isterim ki, hiç kimse benim çocuklarıma güvenerek savaşa girmesin. Kendi çocuklarıyla istedikleri savaşa girebilirler.

AYAĞA KALKIN

Yine Şehidimiz var. Bitecek mi bu kahrolası kalleşlik. Elbette ki bitmeyecek. Yine şehitler gelecek, yine ocaklara ateş düşecek, yine analar feryat edecekler.
Önümüzde iki yol var. 1. yol; Ya her gün gelen şehitlere rıza gösterip sebep olanlara beddua edeceğiz.

2. yol; Herkes elini taşın altına koyup bu gidişe dur diyecek, Nasıl mı ? Razı gelmeyerek, hesap sorarak ve kamuoyunu harekete geçirerek. Çünkü ölenler kendi çocukları olmadığı müddetçe hiçbir yetkilinin kılı kıpırdamayacaktır. Bekara karı boşamak gibi.

AH DEVLET BAHÇELİ

Gazeteci, Devlet Bahçeli'ye soruyor, " MHP seçmen ve delegeleri 19 yıllık liderliğinizden sonra değişim istiyor olamazmı?"
Bahçelinin verdiği cevap," Siz gazeteciler 30 yıldır aynısınız niye kendinizi değiştirmiyorsunuz.
Şimdi bu iş mi, sen koskoca bir partinin liderisin. Verebilecek başka bir cevabın yokmudur. Bu kadar mı aciszin.

YİNE TARİKAT

Tarikatların masum olanı yoktur, sadece vitrini masum gösterip alttan iş çevirirler. Ortak amaçları Türkiye Cumhuriyetini yıkmaktır. Maalesef bunların uzantıları bu gün çok iyi makamlara gelebilmişlerdir. Şunu iddia ediyorum ki sırasıyla, ilk palazlanan ve en çok organize olan tarikat kendi kalkışmasını yapacaktır. Çünkü bunlar bu ülkede yaşayan bütün demokratları potansiyel kafir olarak görmektedirler.

İMAM HATİP FURYASI

Cemaat okulları kapatılıp, el konulduktan sonra, İmam Hatip Liselerine dönüştürüldü. Bu çok gereklimiydi diye soracak olursanız bence gereksiz di. Amaç dindar insan yetiştirmek ise bütün okullarda getirirsin gerekli dersleri ve verirsin dini eğitimleri. Fakat hükümet tuttu hepsini İmamhatip yaptı. Hadi bütün okulları İmamhatip yaptınız, peki bu ülke neyle kalkınacak, bilimadamı, filozof, tıp, iktisat, teknoloji bilimi, matematikçi vs gibi işinin uzmanı insanları nerede yetiştireceksiniz.

ÇÖP SORUNU

Ordu da çöp sorunu çözülmez. Nedeni ise hiç kimse yaşadığı çevrede çöp yada koku istemez. Nereye karar verilirse verilsin, mutlaka birileri itiraz edecektir. Çözümü şudur, diyeceksin ki, herkes kendi çöpünü halledecek, kesinlikle çöp hizmeti verilmeyecek, ya da kimseyi dinlemeyeceksin ve kuracaksın tesisi uygun bir yere.

Sevgiler saygılar.

 

İNSANLIK
Mayası bozulmuş insanoğlunun Belli,

zıvanadan çıkmış insanlık Kalmamış kimsede

edep terbiye Utanç duvarını

yıkmış insanlık

 

Haramı helalden ayıran nerde Masumu garibi kayıran

nerde Fakir fukarayı doyuran

nerde Lokmayı hırkayı

yakmış insanlık.

 

Herkeste bir yalan herkeste riya

Millet birbirine olmuş eşkiya

Kalmamış utanma kalmamış haya

Kendi bedeninde çökmüş insanlık

 

Her yere dadanmış onca ihanet

Her adım hilekar her elde lanet

İnsanlığı sarmış binbir melanet

Nefret tohumunu ekmiş insanlık
            Arslan GÜDEK



Bu yazı 1554 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI